S560 Alumil Lift&Slide

Искате да се наслаждавате на гледката отвън в пълната и красота докато сте у дома? Системата плъзгане с повдигане, която изработваме с профилите S560 на Alumil, е перфектното решение за отваряеми позиции от пода до тавана и с голяма широчина. Нашите клиенти избират системата за изход към двор на къща, към тераси, веранди и балкони.

Каквото и да е предназначението на плъзгането, бъдете сигурни, че то ще надмине вашите очаквания за елегантност, лекота на придвижване, красив дизайн, повече светлина и не на последно място много добра изолация от метеорологичните условия отвън, за да се радвате на уют, сигурност и естетика в дома си.

Истинско е удоволствието, което ще изпитвате всеки път, когато отваряте подвижните крила. Главната причина за гладкото и лесно плъзгане са иноксовата релса и висококачествените двойни ролки на GU, предназначени за крила до 200 или до 300 кг.

Останалата част от обкова- заключващите механизми, стабилизиращите елементи, специалните пружини на GU за плътно прилепяне на крилото към касата, гарантират дълъг и безпроблемен живот, сигурност срещу взлом, и добра статика на плъзгането.

Дръжката е със специален дизайн за лесна експлоатация и модерна визия. Дълга е 252 мм и в комбинация с правите, минималистични форми на профила, ще получите продукт, отговарящ визуално на последните архитектурни тенденции.

Полиамидът, който разделя профилите на 2 част, за да подобри топлоизолацията, е стъкленоподсилен, както и при другите серии на Alumil. При крилото той е с широчина 16 мм и 24 мм при касата/релсата.

Системата предлага различни типологии на отваряне и брой крила. Графики може да видите по-долу. В случая на неотваряема част вие може да изберете дали стъклопакетът да бъде поставен директно в касата или на отделно крило, което да е неподвижно. Първият вариант е познат като хотелски тип- той е ценово по-атрактивен, тъй като се спестява допълнителното неподвижно крило. Вторият тип е предпочитан от някои клиенти, тъй като отваряемите и неотваряемите части изглеждат еднакво.

Експлоатационните качества на системата са сертифицирани от множество институции, включително и IFT Rosenheim.

Технически характеристики на серия S560 Alumil:

  • Широчина на двойната каса релса: 128 мм
  • Височина на касата релса: 45 мм
  • Широчина на крилото: 58 мм
  • Височина на крилото: 86 мм
  • Коефицент на топлопреминаване на профила: Uf = 1,9-5,9 W/m2K.

Пример: При размер на плъзгането 300 см х220 см и двоен стъклопакет с коефицент Ug=1.3, коефицентът на готовото плъзгане профил+стъклопакет може да стигне Uw=1.9 W/m2K, a Uw=1.6 при Ug=1.0 и размер на рамката 400 см х 220 см.

  • Широчина на стъклопакет: от 22 до 44мм
  • Водонепропускливост EN1027, EN12208: клас Е750
  • Устойчивост на вятър EN12210: клас C4/B4
  • Въздухопропускливост EN12207: клас 3

Виж типологии

typologies_lift_slide_S560