За нас

Историята на фирма Линк започва през далечната 1991-ва година. Ние сме една от първите фирми на българския пазар, предлагащи алуминиеви дограми. Усърдната работа на основателите и редица смели и правилни решения през 90-те години водят до бързия растеж и налагането на фирмата като лидер на пазара ни.

Днес Линк разполага с голяма собствена база с цехове и складове:

  • цех за производство на алуминиеви дограми със CNC обработващ център и ъглонабивни, режещи и други машини от последно поколение
  • цех за производство на ПВЦ дограми с две поточни линии
  • цех за производство на ПВЦ дограми отваряне навън за английския пазар
  • цех за изработка на стъклопакети

Производствена база

Link Dograma
Link
Link Baza
Proizvodstvena baza 2

Доставки и монтажи в България:

Доставяме готови врати и прозорци в цяла България.

Монтажи предлагаме в региона на София, Пловдив, Стара Загора, Русе, Бургас, морските курорти и зимните ни курорти. Свържете се с нас, за да разберете може ли да предложим монтаж във вашето населено място. Физическите офиси на фирма Линк може да видите в част Контакти.

Износ към Европа:

Редовни износи към Европа правим към Англия, Белгия, Холандия, Франция, Швейцария, Италия, Испания, Германия и Австрия. Всяка страна има специфични изисквания и особености при дограмите. С течение на годините ние вече добре познаваме пазарите и клиентите там и може да ви съдействаме професионално с правилни решения и продукти.

Основни партньори системни доставчици:

  • Aluplast и Profilink за ПВЦ профилни системи
  • FineAstra, Alumil и Reynaers за алуминиеви профилни системи
  • Maco, Vorne, Hoppe, GreenteQ, Fapim и Dorma за обков
  • Saint Gobain, Guardian и AGC за стъкла
ALUPLAST LOGO SQUARE
profilink_logo_small
fineastra_logo_aluminii
alumil_logo
logo-large-new-web (1)
Maco_Logo

Ключови ценности за нас:

  • ЕКИП, ОПИТ, ОТНОШЕНИЕ

Знаем, че човешкият ресурс е ключът към успеха в една фирма. Екипът ни е съставен от мотивирани, знаещи и можещи хора. Предвид новите технологии, нововъведенията в продуктовото ни портфолио и развитието на софтуерите, ние се стремим да осигурим навременно обучение на екипа ни. За над 30 години в бранша Линк е натрупал огромен опит и е развил експертиза, може да ни се доверите, че ще намерим решение и ще го изпълним максимално добре за вас.

Отношението прави голямата разлика в потребителското изживяване. Ние от Линк отделяме нужното време на всеки един наш клиент, така че освен задоволство от крайния продукт, клиентът ни да остане доволен и от цялостния процес от консултация, през оферта и размери до монтаж.

Разбира се, за да работи цялостната ни екосистема правилно, ние проявяваме и коректно, партьорско отношение и към всички наши малки и големи доставчици.

  • МОРАЛ, БЛАГОДАРНОСТ, ДОВЕРИЕ, ОБРАТНА ВРЪЗКА

Линк не прави компромис с качеството на вложените материали и в прецизността на изработката за разлика от масово явление на българския пазар фирми, заради даване на възможно най-ниски цени под реална себестойност, да влагат елементи със силно компромисно качество или изобщо да липсват.

Съветваме ви да избирате внимателно фирмата, на която ще се доверите, нейното име е много по-важно от името на профила или обкова, например, който ще изберете.

Да печелим нови клиенти не е лесна задача, затова сме благодарни на всеки един, който ни гласува доверие. Изградили сме дългогодишни взаимоотнощения с големи и малки наши клиенти и редовно изискваме от тях обратна връзка, за да поддържаме качествено нивото ни на обслужване и продукти. Работим така че да изградим доверие, знаем че най-добрата реклама е от уста на уста.

Сертификати