ПВЦ дограма

ALUPLAST

ALUPLAST_LOGO_PVC

Богато разнообразие от доказали се висококачествени профилни системи от Германия

PROFILINK

profilink_logo_small

Утвърдени български профилни системи с много приложения

Какво е ПВЦ дограмата и защо да я изберете

Вратите и прозорците от ПВЦ са най-предпочитани, когато става въпрос за подмяна на стара дограма или остъкляване на нов обект. Причината е, че ПВЦ профилите са с отлични топлоизолационни качества на значително по-ниска цена от еквивалентно топлоизолиращ алуминиев профил с прекъснат термомост.

Здравината и стабилността на ПВЦ дограмата се придава от металната армировка вътре в профила, именно затова ние от Линк не правим компромис с дебелината на метала, който използваме. При системите Energeto на немските профили Алупласт дори се използва специална пластмаса, подсилена със стъклени влакна вместо метал, с което се намалява до минимум загубата на топлина.

Богато е разнообразието при ПВЦ профилите, които предлагаме, по отношение:

ПВЦ дограмата се поддръжа много лесно. Почиства се от прах и мръсотия с влажна кърпа без необходимост от използване на препарати.

Освен вида ПВЦ профил, който ще изберете, ключов е и изборът на вида стъклопакет, тъй като той е голямата част от вратите и прозорците и може значително да допринесе за добрата топлоизолация, шумоизолация, сигурност за живущите и да служи за защита от взлом.

Инвестицията в нова ПВЦ дограма ще доведе до по-ниски разходи за електроенергия и отопление, повече уют, комфорт и сигурност в дома.

Наш ангажимент е да помогнем в избора на най-подходящата конфиргирация според спецификите на жилището Ви и Вашите лични предпочитания.