S700 Supreme Lift&Slide

Ние от фирма Линк сме сред малкото фирми, които са част от SUPREME клуба на Alumil и имаме сключено споразумение да произвеждаме врати и прозорци от най-високия SUPREME клас.

S700 от клас SUPREME e иновация от ново поколение в системите плъзгане с повдигане. Сред предимствата на S700 Lift and Slide са:

  • Остъкляване на много големи повърхности, постигайки модерен и луксозен дизайн с голямо количество дневна светлина
  • Много висок коефицент на топлоизолация
  • Изключително здрави механизми на задвижване с двойни тефлонови ролки и стоманени водачи на релсите. Има възможност и за автоматизиране на задвижването на крилата
  • НОВОСТ: БЕЗ пречка за преминаване на пода- вместо стандартната каса релса Alumil са разработили нисък алуминиев праг само 24 mm висок с патентована дренажна система, по който да се движат крилата
  • В зоната на припокриване на две крила имаме възможност да изберем само 47мм видим профил вместо 106мм стандартно. Висока стабилност в този случай се придава от допълнителния профил, който освен като стабилизатор, служи и за дръжка
  • Висока устойчивост на ветрови натоварвания

Предвид остъкляване на много големи площи специално внимание е отделено на свойствата на полиамидните вложки, които разделят профила на 2. Те са анти торсионни и поемат напрежението при линейни разширения на рамките. Този детайл е ключов при големи размери, тъмен цвят на профилите и слънчево изложение.

Перфектна водоплътност клас 9А и въздухоплъстност при Supreme S700 постигаме благодарение на новопроектираните изолатори, разположени по периметъра на рамката и крилата.

Много са вариантите на комбинации на крила и релса, които може да видите на графиката по-долу. Предлагаме и т.нар.„хотелски тип“, при който остъкляването на неотваряемата част не е неподвижно крило, а е в самата релса/каса. Благодарение на това решение може да се постигне по-добра цена на крайния продукт.

Системата е сертифицирана от множество институции, сред които ATG и ift Rosenheim, и покрива най-високите световни стандарти за плъзгане с повдигане.

Технически характеристики на серия S700 Supreme Alumil:

Възможност за вграждане на стъклопакет: от 22mm до 50mm дебелина

Степен на противовзломност: RC2

Височина на касата релса: или 24 mm с нисък праг, или 48 mm при стандартно изпълнение

Широчина на крилото: 70 mm

Максимални тежест на едно крило: до 400 кг

Височина на крилото: 84 mm или 95,5 mm

Коефицент на топлопреминаване на профила: Uf = 2,3 W/m2K при High Insulation варианта

Пример: При размер на плъзгането 500 см х 250 см и троен стъклопакет с коефицент Ug=0.7 W/m2K коефицентът на топлопреминаване на готовото плъзгане профил+стъклопакет може да стигне Uw=1.1 W/m2K

Водонепропускливост EN1027, EN12208: клас 9A

Устойчивост на вятър EN12210: клас C4/B4

Въздухопропускливост EN12207: клас 4

Виж типологии

typologies_tipologii_otvarqne_s700