Reynaers алуминиева дограма

Ние от фирма Линк сме щастливи за положителната тенденция клиентите ни да инвестират във все по-висок клас врати и прозорци за техните проекти- частни домове, жилищни и бизнес сгради. Именно затова освен високия клас системи на Alumil, ние предлагаме и решения за отваряеми, плъзгащи се и сгъваеми врати и прозорци с профилите на белгийската фирма REYNAERS.

Независимо от типа проект, когато става въпрос за много високо качество, стабилност, елегантност, дълъг живот, луксозни изпълнения, всеки архитект, дизайнер, инвеститор и строител обмисля използването на системите на Reynaers за дадения проект.

Историята на Reynaers датира от 1965-та година, когато Ян Рейнарс в Дьофел, Белгия поставя началото на прозиводство на врати и прозорци от стандартен за времето си алуминиев профил. Други фирми харесват профилите и така започват да купуват от него алуминиеви профили. През годините Рейнарс правят множество нововъведения и излизат на международните пазари, за да се превърднат днес във водещ доставчик на решения за врати, прозорци, окачени фасади, плъзгащи системи и продукти за слънцезащита. Reynaers продуктите се предлагат в над 70 държави в световен мащаб. Мисията на Рейнарс е увеличаване стойността на сградите и подобряване на жизнената и работна среда на хората по целия свят. Съдейки от постоянно нарасващите годишни обороти на компнаията, очевидно е, че целите им се превръщат в реалност.

Ние от Линк ще се радваме и гарантираме, че имаме пълния капацитет да изпълним вашите дограми Reynaers независимо коя от системите ще изберете- посочените тук по-долу системи не са изчерпателни, показваме системите, които изработваме най-често.

MasterLine 8

Технически характеристики ML8:

 • Max височина на прозоречно крило: 2800 mm
 • Max широчина на прозречно крило: 1700 mm
 • Широчина на касата: 77 mm
 • Широчина на крилото: 87 mm
 • Максимална дебелина на стъклопакет: 68 mm

 

Шумоизолация:

 • Rw(C;Ctr) = 45 (-1;-4) dB при Functional, Deco & Renaissance
 • Rw(C;Ctr) = 49 (-1;-5) dB при скрито крило
 • Водонепропускливост: Е900 (900 Pa)
 • Устойчивост на вятър: C4 (1600 Pa)
 • Въздухопропускливост: клас 4 (600 Pa)
 • Противовзломност: RC2/RC3

Енергийна ефективност ML8:

Възможен е избор на 3 нива на топлоизолация: MasterLine Standard, HI и HI+. Нашите клиенти избират средния вариант предвид най-доброто съобтношение цена-качество за системата.

Коефицент на топлопреминаване на профилите:

 • Uf при Standard= 1.9 W/m²K
 • Uf при HI= 1.5 W/m²K
 • Uf при HI+= 1.2 W/m²K

 

Полиамидните вложки на системата са подсилени с фибро стъкло и са с широчина 40мм, което едновременно гарантира здравина и топлоизолация.

MasterLine 8 може да се комбинира лесно със ситема плъзгане с повдигане CP155. Именно тази комбинация е най-предпочитана от нашите клиенти, когато проектът е луксозен частен дом.

Дизайн ML8:

Предлагат се няколко типа дизайн на профилите– модерен, ренесансов, Deco и скрито крило.

Покрития на профилите:

Над 450 са разновидностите на покрития на алуминиевите профили, които можем да ви предложим:

-елоксация в различни цветове и нюанси

-богата палитра от цветове по RAL с матов или гланцов ефект

-реалистична сублимация на дървесна имитация

Всички покрития на профилите Рейнарс отговарят на най-високите изискванията на сертифициращите институции, сред които са AAMA и QUALICOAT

Входни врати Reynaers

MasterLine 8

CS 77

SlimLine 38

Плъзгане с повдигане Reynaers

CP 130 LS

cp130_monorail_3d_detail

CP 155 LS

CP 155 LS

Slim Patio 68

slimpatio 68
CP_130_Visual
Reynaers Aluminium - CP 155 - Sliding Systems
Reynaers-SlimPatio 68