Интерно врати W40

INTERNO ВРАТИ W40

INTERNO W40 системата от FineAstra предлага решение за цялостно обличане на зида при монтажния отвор в областта на вратите на същия принцип като дървените интериорни врати. Благодарение на покриването на зида изцяло с алуминий едновременно си спестявате необходимостта от обръщане към вратите, забравяте за обрушавания по ръбовете на стените и най-важното вие получавате красив, завършен алуминиев дизайн.

Погледната откъм страната на посоката на отваряне, вие виждате каса перваз с 30мм перо, а от обратната страна е голямата добавената стойност на interno W40. В специално проектирания джоб на касата (INT 40-001) се захващат определен набор от адаптори (кат. ном. INT-101 и INT-102) според дебелината на зида и накрая се завършва с покриващия профил перваз (кат.ном. INT-001). Всеки един от елементите, независимо колко на брой се добавят, е с отделни сглобки, за да се гарантира здравината на рамките и плътността им в ъглите.

Самото отваряемо крило е от системата W40 и може да бъде Т-крило и Z-крило (отваряне навън и отваряне навътре). Освен крило врата, системата позволява и монтиране на крило прозорец. Що се отнася до обков- брави, патрони, панти и дръжки- имате същата свобода на избор на модели, марки и цветове както при стандартните системи за врати.

Вижте няклко снимки на монтирани interno врати от нас:

INTERNO