PROFILINK ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА

Плъзгащата система, която Линк произвежда с профилите на Profilink е идеалното решение за остъкляване на балкони, за разделяне на офис помещения и като преграда на помещения в дома. ПВЦ плъзгащата система е с много по-добри топлоизолационни качества от стандрартното алуминиево плъзгане, а сравнявайки я с алуминиевото плъзгане с прекъснат термомост, тя е на много по-ниска цена. Друго основно предимство на плъзгащите системи е, че спестяват пространство в помещенията, тъй като крилата им не се отварят навътре към стаята, а се плъзгат по релса.

Елементите и аксесоарите, които използваме при ПВЦ плъзгането, го правят много добре уплътняващо срещу навлизане на вода или проникване на въздушни маси.

Наличието на адаптор за свързване на касата на плъзгането и касата на стандартните прозрци и врати прави възможно поставянето на тези два типа системи едновременно в едно цяло.

Клиентите ни могат да избират различни варианти на плъзгане на крилата, част от тях може да са статични, а може и всички крила да са активни.

Техническите параметри на плъзгащата система са:

    • Монтажна широчина 73мм
    • Обща широчина на системата 110мм
    • Възможност за остъкляване с единично стъкло, двоен и троен стъклопакет
profilink-sliding-system