PROFILINK ВХОДНИ ВРАТИ

Входните врати, които ние от Линк изработваме с профилите на Profilink, са изключително стабилни поради няколко причини. Едната е, че поставяме масивна правоъгълна стоманена армировка, което прави вратата много сигурна и надеждна, като допълнително добавяме и усилващи ъгли в четирите ъгъла на крилото. Входните врати са с много добри топлоизолационни качества.

Технически параметри на Profilink Premium входни врати :

  • Широчина на профила 70 мм
  • 4-камерно крило и 5-камерна каса
  • Коефицент на топлоизолация на профила Uw = 1,3 W / (m2 . K)

 

Технически параметри на Profilink Door входни врати:

  • Широчина на профила 60 мм
  • 3-камерно крило и 4-камерна каса
  • Коефицент на топлоизолация на профила Uw = 1,4 W / (m2 . K)

 

Красотата на входната врата е от съществено значение и в най-голяма степен тя се придава от пълнежа на крилото. Линк предлага богата гама от декоративни алуминиеви и ПВЦ панели с различни дизайни и цветове, които могат да превърнат входната врата в бижу за вашия дом. Разгледайте малка част от вариантите за декоративни термопанели по-долу.

Много от нашите клиенти избират да поставят нисък алуминиев праг за долната част на касата на входната врата. Това прави преминаването през вратата по-удобно. Запазването на профил каса отдолу обаче не е за изключване. Касата отдолу е много добра бариера срещу атмосферни влияния и придава максимална стабилност и уплътнение на входната врата. Ние ще ви помогнем да направите правилния за вашия случай избор между алуминиев праг и каса.