SW28 плъзгане алуминий

SW 28 ПЛЪЗГАНЕ

Алуминиевата система без прекъсване на термомоста SW28 e студена плъзгаща се система.

SW28 е подходяща за остъкляване на тераси, веранди и за преграждане на външни или вътрешни помещения, когато клиентът търси удобството на плъзгащите системи и топлоизолацията не е от съществено значение.

Предлагаме единична, двойна и тройна релса според разпределението на крилата. Крилата могат да бъдат остъклени с единично стъкло– обикновено, орнаментно, ламинирано/триплекс за безопасност, закалено или стъклопакет от 4 мм до 20 мм. Възможно е и пълнежът да бъде термопанел, дървени плоскости или алуминиев/ПВЦ хънтър според нуждите на клиента.

Заключването на крилата става чрез клик-лок механизъм към касата. Клик-локът може да бъде стандартен, както и с допълнително ключе. Предлагаме различни модели и типове ролки спрямо размерите и тежестта на крилата, за да осигурим гладкото им движение.

Системно решение към SW28 е плъзгащият комарник.

Система SW28 може лесно да се свърже със система W40 благодарение на създадените системни връзки и адаптори. Така например, ако имате П-образна тераса, спокойно можете да направите лицето с плъзгащи се крила, а страниците с крила отваряеми на панти.

На склад поддържаме следните 6 покрития на профилите от система SW28 и можем да реагираме бързо от поръчка до монтаж: бяло RAL9016, сиво графитено шагре, RAL7016 антрацит структура и 3 имитации на дърво: златен дъб, тъмен дъб (венге) и орех.