W40 & W50 студен алуминий

W40 АЛУМИНИЙ

Алуминиевата система W40 FineAstra е без прекъснат термомост („студена“). Това означава, че профилите нямат добри топлоизолационни качества. Най-честите приложения на вратите и прозорците със студен профил са в интериора– врати за бани и тоалетни, мокри помощения, преграждане на дома и офиса, както и остъкляване на балкони и тераси.

Вратите и прозорците, които ние от Линк изработваме с профили Пони, са на едни от най-добрите цени на пазара.

Добрата изработка, качествения монтаж и системните уплътнители, част от които от EPDM, гарантират, че вратите и прозорците със студен профил уплътняват добре и фунционират безпроблемно дълги години.

Системата предлага разнообразие от профили с различни широчини и височини и в зависимост от големината и натоварването на конструкцията могат да се изберат най-подходящите комбинации каса-крило, за да е едновременно финансово изгоден и функционален крайният продукт.

Системата W40 FineAstra предлага и всички необходими спомагателни профили- ъглови колони, тръби с обръщачи, там където градусът е различен от 90, уширителни кутии, адаптори и водобрани за крило и не на последно място обкантващи первази, които се поставят по периметъра на касата и спестяват труда за обръщане на вратата или прозореца след монтаж, и придават изискан завършен вид.

Вариантите за остъкляване са с единично стъкло, стъклопакет, алуминиев и ПВЦ термопанел или други плоскости с дебелина от 4мм до 24мм.

Цветовете на профилите W40 FineAstra, които поддържаме на склад и може да изпълним в най-кратки срокове, са 6: бяло RAL9016, сиво графитено шагре, RAL7016 антрацит структура и 3 имитации на дърво: златен дъб, тъмен дъб (венге) и орех.

Разбира се, извън складово поддържаните цветове, предлагаме и много цветове по RAL, елоксации и други дървесни имитации по каталог.

W50 АЛУМИНИЙ

На практика алуминиевите профили на W50 FineAstra са същите като визия и типове като W40 с две основни разлика- 10мм по-голяма широчина на вграждане на всички профили и възможност да изберете профили с 2мм дебели стени. Съветваме ви да изберете система W50, когато статиката (здравината) на конструкцията трябва да е значително по-висока. Подходящо приложение би било врати с голямо натоварване, където не се изисква термо профил, или отваряеми прозорци с големи размери. Вратите и прозорците и с двете системи W40 и W50 могат да се изпълнят както стандартното за студения алуминий с механични сглобки, така и на ъглонабивните ни пневматични машини, с което да се гарантира максималната здравина на сглобките.