WT75 и WT85 термо алуминий

WT75 & WT85 ТЕРМО

WT75 и WT85 са алуминиеви системи на FineAstra с прекъснат термомост. Полиамидната вложка, която разделя профила на две части, с което се прекъсва до голяма степен изстиването на профила от вътрешната страна, е широка 24мм и 34мм съответно за двете системи.

Прозорците WT75 и WT85 могат да бъдат произведени както със стандартния обков за алуминий, така и с обков за ПВЦ дограма– Мако-Австрия например, което дава на клиента възможност за избор на обков от утвърдени марки на пазара. Ние от Линк силно препоръчваме прозорците да бъдат с обков за ПВЦ Мако, тъй като с него може да се постигне оптимално уплътняване на крилото към касата, впоследствие регулажите са лесни, бързи и работят безотказно. Не е за пренебрегване и свободата за избор на дръжка при използването на този обков.

Системите са с 3 уплътнения- вътрешно, външно и централно. Наборът от различни стъклодържачи прави възможно поставяне на стъклопакет с до 52 мм дебелина при WT75 и 62мм дебелина при WT85.

Богат е наборът от цветове по RAL и дървесни имитации– златен дъб, тъмен дъб (венге), орех, махагон и др., с които можем да изпълним вашите врати и прозорци с термо системите на FineAstra. Налични на склад поддържаме RAL 7016 антрацит структура, бяло RAL 9016 и дървесни орех и златен дъб. Стандартни и с бързи срокове за доставка са и цветове RAL9005 черно и RAL8014 кафяво.

Налични са разноообрази профили от алуминиевите термо системи WT75 и WT85- каси, крила, делители и спомагателни профили, които са с различен дизайн, височина, широчина, масивност и статика. Касата например може да бъде с широчина на вграждане 67 мм или 78мм при WT75 и 77мм и 88мм съответно при WT85. Вариантите като геометрия на касите са разни- високи или ниски, с леко заобляне или прави. Ние ще ви помогнем в избора на подходящия термопрофил за вашите нужди.

Стените на всички термо алуминиеви профили WT75 и 85 FineAstra са с дебелина минимум 1.4мм. Предвид все по-големите размери на отваряеми и по-внушителните остъклени площи, които клиентите ни желаят, разработихме и системите WT75 FineAstra PLUS и WT85 FineAstra PLUS, където всички профили са с 2мм дебели стени. Стабилността и здравината на врати и прозорци във вариант PLUS е безкомпромисна. Важно е да отбележим и, че ние от Линк работим изключително само с ъглонабивни машини за сглобките, за да гарантираме вечността им. Експертизата и вниманието на работещите в цех алуминий, наред с оборудването с машини от последно поколение е гаранция, че ще получите първокачествен продукт термо алуминиева дограма.