SF 85 SUPREME Хармоника

Сгъваемата плъзгаща се система, по-известна в България като „хармоника“, е идеално решение за остъкляване на големи отвори както за частни домове, така и за търговски обекти. При сгъване на всички крила вие използвате целия отвор без пречки за свободното преминаване, благодарение и на ниската долна релса, която може да се вкопае или да се монтира върху пода според нуждите на клиента.  Сгънатите крила заемат малко място в едната или и в двете страни според типологията на отваряне, която сте избрали.

Ние от фирма Линк изработваме висококачествени сгъваеми системи от алуминий с профилите на Alumil. За хармониката с прекъснат термомост използваме серия M19800, а за тази без топлоизолация/“студената“ използваме M9800.

SF 85 Alumil е върхово постижение при сгъваемите плъзгащи се системи „хармоника“.  Ние от фирма Линк сме SUPREME производител и на тази система, тоест сме от малкото фирми на българския пазар, които имаме правото да произвеждаме хармоника SF 85, екипът ни е минал обучения за нея и сме оборудвани с висок клас машини за прецизността при обработването.

SF 85 Accordion съчетава минималистична естетика с особено елегантни и здрави профили, изумителни нива на топлоизолация (40мм термо полиамид) и възможност за остъкляване на немислими до сега площи.

Революционен за сгъваемите системи хармоника е разработеният обков с ненадминати експолатационни характеристики. За разлика от М19800, където главното водене и носене на хармоника се изпълнява от ролките при горната релса, при SF 85 воденето и носимостта на подвижните крила става със специално разработени долни масивни ролки с цел да се направи възможно остъкляване на крило до 4 метра височина и 1,5 метра широчина и вграждане на троен стъклопакет.

SF 85 препоръчваме на клиенти, които са готови да инвестират немалка сума в сгъваема плъзгаща се система тип хармоника, която ще внесе външния свят в дома им, с ултра леко придвижване независимо от размера, завидна здравина, противовзломност и топлоизолация. Системата е със сертификат PAS24 (UK) и RC2 от IFT  при изпитанията за противовзломност.

SF 85 е луксозно решение за остъкляване на големи отвори както за частни домове, така и за търговски обекти, офис сгради, конферентни зали, ресторанти и заведения, хотели и др. При сгъване на всички крила вие използвате целия отвор без пречки за свободното преминаване, благодарение и на ниската долна релса, която може да се вкопае или да се монтира върху пода според нуждите на клиента.  Сгънатите крила заемат малко място в едната или и в двете страни според типологията на отваряне, която сте избрали.

Конструкцията е изключително здрава и надеждна, а широчината и броят на крилата са буквално неограничени. Крилата могат да се събират в една от страните или и в двете страни, създаден е и вариант за „чист“ ъгъл при ъгловите позиции. Стъклопакетите могат да бъдат остъклени в самите крила по стандартния начин или да бъдат слепени полустуктурно към крилата за още по-непрекъсната и атрактивна визия. Вие избрате дали крилата да се отварят навън или навътре. Разгледайте възможните типологии по-долу. Част от крилата е възможно да се изпълнят като еднокрили или двукрили входни врати.

Обърнете специално внимание на снимките, които показват пантите ролки, които от едната страна са превърнати и в дръжки за лесна експлоатация.

Осветн много широките полиамиди, прекъсващи термо моста, допълнителна топлоизолация на профилите се постига при поставяне и на вложки Alumil energy bars и изолационна полиетиленова пяна при профилите.

Може да избирате от богата гама цветове по RAL с матово, гланцово покритие, структури, елоксации, сабле и други.

Технически характеристики на серия хармоника SUPREME SF85 Alumil, съпоставени с тези на хармоника серия M19800 Alumil:

  • Широчина на профил крило: 85 мм (50мм при M19800)
  • Широчина на термо полиамида: 40 мм (18 мм при М19800)
  • Максимално тегло на сгъваемо крило: 200 кг (125 кг при М19800)
  • Максимална широчина на сгъваемо крило: 150 см (110 см при М19800)
  • Максимална височина на сгъваемо крило: 400 см (280 см при М19800)
  • Коефицент на топлопреминаване на профила (само за М19800): Uf = 1.9W/m2K
  • Широчина на стъклопакет: от 21 mm до 58 mm (от 24 mm до 32 mm при M19800)
  • Водонепропускливост EN1027, EN12208: 7А/9А (4A при М19800)
  • Устойчивост на вятър EN12210: клас C3/B3 (C1/B1 при М19800)
  • Въздухопропускливост EN12207: клас 4 (клас 3 при М19800)

Виж типологии